Polityka prywatności

Klauzula informacyjna dla użytkowników strony Warmińska Grupa Łucznicza www.wgldm.pl  zgodnie z art. 13 RODO.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:


1) Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Tomasz Paczkowski
ul. Maczka 15, 11-040 DOBRE MIASTO

2) Dla strony www.wgldm.pl   nie wyznaczyliśmy inspektora ochrony danych osobowych. W sprawach dotyczących ochrony Twoich danych osobowych możesz się z nami skontaktować pod adresem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.">kTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu
odpowiedzi na wysłane przez Państwa maile, sami Państwo decydujecie jakie dane podacie nam w mailu. Rodzaj danych osobowych: przetwarzane dane osobowe mogą dotyczyć: danych które podacie nam Państwo w mailu

4) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa, podmioty uczestniczące w realizacji odpowiedzi na maile,osoby zarządzające stroną internetową WGŁ www.wgldm.pl. A także podmioty dostarczające i wspierające systemy teleinformatyczne WGŁ.


5) Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej;

6) Pana/Pani dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do odpowiedzi na maile

7) Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

8) Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

Monday the 20th. Warmińska Grupa Łucznicza